Ontdek natuurpark De Biesbosch op een E-Chopper!

Voordelen van een E-Chopper huren bij De Kleine Biesbosch?

 • Milieuvriendelijk avontuur
  De E-Choppers zijn 100% elektrisch aangedreven, waardoor je niet alleen kunt genieten van een rustige en ontspannen rit, maar ook bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke schoonheid van De Kleine Biesbosch.

 • Eenvoudig te besturen
  De E-Choppers zijn eenvoudig te bedienen, zelfs voor beginners. Met een intuïtieve bediening en een comfortabele zitpositie kun je moeiteloos genieten van je rit.

 • Flexibele verhuur
  Of je nu een solo-avonturier bent, een romantische uitje plant of een groepsactiviteit organiseert, wij bieden flexibele verhuuropties die aansluiten bij jouw behoeften.

 • Verken op jouw tempo
  Neem de tijd om de schoonheid van De Kleine Biesbosch in je op te nemen. Met onze E-Choppers kun je kiezen voor een 2 uur of 4 uur rijden, stoppen waar je maar wilt en genieten van de ongerepte natuur om je heen.

  Reserveer vandaag nog jouw E-Chopper avontuur bij De Kleine Biesbosch!

  Klaar om de natuurlijke pracht van De Kleine Biesbosch te verkennen op een unieke en milieuvriendelijke manier? Reserveer dan vandaag nog jouw E-Chopper via e-chopperfun.nl en kies De Biesbosch als je opstappunt.

  Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur! Neem contact met ons op voor meer informatie of om je reservering te maken. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen voor een onvergetelijke rit door De Kleine Biesbosch