Gaaf indoor klimpark van wel 140 meter met 21 klimhindernissen

Let op, reserveren verplicht!

Ben je op zoek naar een opwindende en avontuurlijke dag vol adrenaline? Ontdek dan De Kleine Biesbosch, het meest spannende klimavontuur in omgeving Dordrecht en Breda. Ons klimpark biedt een parcours voor verschillende leeftijdsgroepen (vanaf 8 jaar) en vaardigheidsniveaus, waardoor het de perfecte bestemming is voor gezinnen, vriendengroepen en andere avontuurlijke zielen.

Waarom De Kleine Biesbosch?

Bij De Kleine Biesbosch draait alles om het avontuurlijke en onvergetelijke. Ons indoor parcours zorgt voor een onvergetelijk klimavontuur - in de zomer én in de winter!

Maar dat is niet alles - hier zijn drie redenen waarom het Indoor Klimpark de ultieme keuze is voor jouw klimervaring:

Ontdek het indoor klimpark - jouw avontuur wacht op jou!

Klaar om de hoogten te verkennen en een dag vol avontuur te beleven? Plan je bezoek aan De Belhamel en ontdek waarom wij de nummer één keuze zijn voor klimliefhebbers in omgeving Dordrecht en Breda. Reserveer direct en bereid je voor op een dag vol adrenaline, lachen en onvergetelijke herinneringen.

Wacht niet langer - jouw klimavontuur begint hier bij De Belhamel!

Praktische zaken

  • Vanaf 8 jaar en een minimale lengte van 1.35m mag je klimmen.
  • Reserveren verplicht.
  • Trek een lange broek aan met dichte schoenen voor je eigen veiligheid. Let op: De hal is niet verwarmd, dus kleed je warm aan (met name de toeschouwers!)
  • Helaas kunnen we geen uitzonderingen maken op deze regels. Dit in verband met de veiligheid van de kinderen, de hoogte van de kabels en de angstfactor. Wordt er niet voldaan aan deze regels dan mag er niet geklommen worden.
  • Deelnemers krijgen als eerste een instructievideo te zien, waarin wordt uitgelegd hoe men een harnas aan moet trekken en hoe men veilig moet klimmen. Daarna gaan de deelnemers eerst oefenen op de begane grond en als dat goed gaat, mogen ze het parcours in.
  • Er is altijd een instructeur aanwezig om de deelnemers te begeleiden.

Plan je bezoek aan De Kleine Biesbosch
Waar avonturen beginnen!