Klimmen, klauteren, glijden en bouwen: Kom spelen in de leukste speeltuin in Lage Zwaluwe!

Welkom bij ons Speelparadijs ‘De Belhamel’ - De Perfecte Indoor Speelplek voor Gezinnen in Lage Zwaluwe!

Op zoek naar een dag vol avontuur en plezier voor het hele gezin, ongeacht het weer? Ontsnap aan regenachtige dagen en breng een bezoek aan De Belhamel, dé favoriete indoor speelplek in de omgeving van Breda en Dordrecht. Bij ons staat het plezier en de veiligheid van kinderen voorop, waardoor we de ideale bestemming zijn voor gezinnen die op zoek zijn naar een gezellige dag uit. 

Waarom Speelparadijs ‘De Belhamel’?

Indoor speeltuin voor kinderen van alle leeftijden:

In onze overdekte speelplaats kunnen kinderen van alle leeftijden zich uitleven. Speciaal ontworpen activiteiten en speeltoestellen zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen klimmen, klauteren, glijden en bouwen. En voor de allerkleinsten hebben we zelfs een aparte peuterzone!

Gezellige omgeving voor gezinnen:

Bij De Belhamel draait het om quality time met het gezin. Ongeacht het weer buiten, kunnen gezinnen bij ons genieten van een leuke en gezellige omgeving. Of het nu regent of straalt, ons warme welkom staat altijd voor je klaar. 

Kindvriendelijk recreatiecentrum:

We bieden meer dan alleen een speelparadijs. Met faciliteiten zoals een bowlingbaan, klimpark, paintball- en lasergame arena, vind je bij ons alles wat je nodig hebt voor een dag vol avontuur op één locatie.

Plan je bezoek aan Speelparadijs De Belhamel - Waar gezinsavonturen beginnen! 

Bereid je voor op een dag vol lachen, spelen en ontdekken bij De Belhamel. Bekijk onze prijzen en openingstijden en plan je bezoek aan het meest kindvriendelijke recreatiecentrum in de omgeving van Dordrecht en Breda. Wacht niet langer - jouw gezinsavontuur begint hier bij De Belhamel! 

Plan je bezoek aan Speelparadijs De Belhamel
Waar gezinsavonturen beginnen!