De perfecte teambuilding activiteiten voor collega’s, families & ploeggenoten!

De uitdaging begint met het bouwen van een vlot. Gewapend met alleen basisbenodigdheden en je creativiteit, zul je samen met je team de handen ineenslaan om een stevig en betrouwbaar vlot te construeren dat de test van de wateren zal doorstaan. Het bouwproces is een test van samenwerking, communicatie en probleemoplossend vermogen terwijl je de krachten bundelt om een solide constructie te creëren.

Maar dat is nog niet alles. Nadat je vlot te water is gelaten, begint de volgende uitdaging: het bouwen van de hoogste toren. Met beperkte middelen en een flinke dosis creativiteit moet je team snel en slim werken om een toren te bouwen die de hoogte in schiet en de concurrentie achter zich laat.

Terwijl de spanning stijgt en de competitie verhit, zorgt deze activiteit voor onvergetelijke momenten vol gelach, teamwork en trots op wat jullie samen hebben bereikt. Of je nu een familiebijeenkomst, een vriendenuitje of een teambuildingdag organiseert, deze ervaring zal niet alleen de banden versterken, maar ook een blijvende indruk achterlaten op iedereen die deelneemt.

Boek onze teambuilding activiteit

Bij De Kleine Biesbosch geloven we in maatwerk. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding door onze faciliteiten. Samen bespreken we uw doelen en behoeften, en stellen we een op maat gemaakt programma op dat perfect aansluit bij uw team.

Adres

De Kleine Biesbosch
Brugdam 17
4926 CS  Lage Zwaluwe

Klik op de kaart om naar Google maps te gaan voor de routebeschrijving.

    Persoonlijke informatie

    Gewenste datum