Veelgestelde vragen - De Kleine Biesbosch

Welkom bij de veelgestelde vragen (FAQ) pagina van De Kleine Biesbosch!

Hier vind je antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over ons bedrijf en de activiteiten die we aanbieden.

Als je vraag hier niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! 

Kinderfeestjes

1Ik heb een kinderfeestje geboekt, hoe laat kan ik komen?
Je bent van harte welkom binnen onze openingstijden. Wij zetten de dag van tevoren alles voor je klaar, dus je kunt zo binnenlopen! Heb je een activiteit geboekt? Zorg dan dat je 15 minuten van tevoren aanwezig bent.
2Ik heb een kinderfeestje geboekt, maar hoe zit het met eten?
Bij een kinderfeestje mogen de kinderen kiezen uit een frietje met een snack, een tosti of poffertjes. Bij binnenkomst krijg je van ons een briefje waarop je kunt turven wie wat wil eten en hoe laat je het wilt ontvangen. Dit hoef je dus niet van tevoren door te geven. Op het briefje kun je ook aangeven wat de begeleiders willen eten, deze kunnen alles bestellen van de menukaart.
3Moet ik een kinderfeestje van tevoren betalen?
Wij vragen u altijd om een kinderfeestje van tevoren online te betalen. Dit doen wij omdat uw reservering plekken voor anderen in beslag neemt. Wilt u cash betalen of liever niet van tevoren afrekenen? Geef dit aan bij de reservering, dan kunt u in overleg op de dag zelf afrekenen.
4Wat nou als er een kindje meer of minder mee komt?
Tot 24 uur van tevoren kunt u kosteloos wijzigingen doorgeven. Heeft u al betaald? Geen paniek! Wij storten het restant gewoon terug op uw rekening. Binnen 24 uur krijgt u een voucher voor 50% mee die bij een volgend bezoek ingeleverd kan worden.
5Mijn kind heeft allergieën of bepaalde dieetwensen, wat nu?
Wij hebben Halal, glutenvrije en vegetarische opties. Op de dag zelf kun je jouw wensen doorgeven en dan houden wij hier rekening mee. Eigen eten en drinken is in principe niet toegestaan, maar bij ernstige allergieën kan er een uitzondering worden gemaakt in overleg.

Schoolreisjes

1Ik heb een schoolreis geboekt, hoe dient deze betaald te worden?
Onze voorkeur heeft betalen op de dag zelf via pin of contant. Het is ook mogelijk om op factuur te betalen, met een betalingstermijn van 7 dagen. Wil je gebruik maken van de factuur? Stuur dan tijdig de facturatie gegevens naar info@dekleinebiesbosch.nl.
2Op jullie website staat ‘geen eigen eten en drinken’, geldt dat ook voor mijn schoolreisje met arrangement 1?
Op onze locatie is geen eigen eten en drinken toegestaan, tenzij afgekocht. In arrangement 1 zit dit inbegrepen, dus neem lekker je eigen lunch en tussendoortjes mee!

Klimpark

1Voor wie is het klimpark leuk?
Het klimpark is een gave activiteit, geschikt voor kinderen (vanaf 8 jaar en 1.35m lengte), tieners én (jong)volwassenen. Een ideale activiteit voor het hele gezin dus! Het klimpark is ook een zeer geschikte activiteit om toe te voegen aan een schoolreis of familiefeest, om er een onvergetelijke dag van te maken!
2Ik heb het Indoor Klimpark geboekt, wat moet ik aan?
Zorg dat je een lange broek en dichte schoenen aan hebt. De hal is niet verwarmd, dus voor de toeschouwers is het fijn om wat dikkere kleding mee te nemen.

Bowling

1Hoeveel personen kunnen er tegelijk bowlen?
Per baan kun je met 6 personen bowlen. Het maximale wat afgehuurd kan worden is 4 banen per uur, dus jij en je 23 vrienden kunnen allemaal bij ons terecht! Kom je met een grotere groep? Geen probleem! In dat geval kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.
2Welke maten bowlingschoenen hebben jullie?
Wij hebben bowlingsschoenen in de maten 28 tot 46 beschikbaar.

Lasergamen

1Voor wie is lasergamen leuk?
Lasergamen is een activiteit leuk voor kinderen vanaf 6 jaar, tieners en (jong)volwassenen. Een ideale activiteit voor het hele gezin dus! Het klimpark is ook een zeer geschikte activiteit om toe te voegen aan een schoolreis of familiefeest, om er een onvergetelijke dag van te maken!
2Is lasergamen binnen of buiten?
In de zomerperiode vanaf 1 april tot na de herfstvakantie vindt lasergamen plaats in de Outdoor Arena. De rest van het jaar, of te wel in de koude wintermaanden spelen we in de Indoor Arena.
3Wat voor kleding moet ik aan?
Zorg dat je zowel in de zomer als in de winter een lange broek en dichte schoenen aan hebt. Kleed je in de winter warm aan, want het kan erg koud worden in de hal. Ga je Outdoor Lasergamen? Trek dan lange mouwen aan in verband met de beplanting rondom de arena.

Paintball

1Ik kom paintballen, wat voor kleding moet ik aan?
Trek een lange broek aan en dichte schoenen. De verf in de verfballetjes is uitwasbaar, maar trek voor de zekerheid kleren aan die vies mogen worden!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Heb je een vraag over één van onze diensten of over een reservering? Wij helpen je graag verder. Laat hiernaast een bericht achter, dan komen wij er zo spoedig mogelijk op terug. Bellen kan natuurlijk ook altijd.