Maak je klaar om de koning van het lasergamen te worden!

Ervaar de spanning van het lasergamen terwijl je de lasers van de tegenstanders ontwijkt en achter de obstakels in het veld duikt. Onze outdoor lasergamevelden bieden een verschillend aanbod aan terreinen, waaronder loopgraven en struiken om jezelf te verstoppen. Dit creëert een uniek en uitdagend speelveld voor alle leeftijden. Voor de liefhebbers bieden we ook indoor lasergamen aan in onze speciaal ontworpen arena*.

*Indoor Lasergamen is alleen beschikbaar in de periode van 1 november tot 1 april. Hierbuiten vindt het lasergamen plaats in de Outdoor Arena.

De mogelijkheid om met 6 tot 14 personen te spelen maakt het lasergamen geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een teambuildingactiviteit, een vrijgezellenfeest of gewoon een dagje uit met vrienden, met onze uitrusting en unieke velden beleef je gegarandeerd plezier.

Klaar om de strijd aan te gaan? De Kleine Biesbosch heeft het perfecte aanbod voor jou. Kies uit de verschillende spannende lasergamespellen en bereid je voor op een uur vol actie. Geniet van een unieke ervaring vol strategie, teamwerk en adrenaline-pompende actie - ongeacht je leeftijd of vaardigheidsniveau. Allemaal voor de prijs van € 10,95 per persoon!

  • Van 6 tot 14 personen
  • Reserveren verplicht

Plan je bezoek aan De Kleine Biesbosch
Waar avonturen beginnen!