Verzamel je vrienden en ga met ons mee op een onvergetelijk paintballavontuur!

Laat je innerlijke cowboy los met Outdoor Paintball! De adrenaline pompt door je lichaam terwijl je door onze twee unieke velden rent: het tactische loopgravenveld of een veld vol obstakels, compleet met schuilplekken.

Let op: Het buitenseizoen loopt van de voorjaarsvakantie tot half oktober.

Iedereen die op zoek is naar een spannende ervaring in de buitenlucht, kan terecht bij de Kleine Biesbosch. Onze paintballvelden bieden een groot aanbod aan terreinen, waaronder loopgraven en struiken. Dit creëert een uniek en uitdagend speelveld voor alle leeftijden.

De mogelijkheid om met 6 tot 16 personen te spelen maakt het paintballen geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een teambuildingactiviteit, een vrijgezellenfeest of gewoon een dagje uit met vrienden, met onze uitrusting en unieke velden beleef je gegarandeerd plezier.

Klaar voor de ultieme paintball ervaring? De Klein Biesbosch heeft het perfecte aanbod voor jou. Kies uit de verschillende spannende paintballspellen en bereid je voor op een uur vol actie met 150 kogels per persoon. Geniet van een unieke outdoor paintball ervaring vol strategie, teamwerk en adrenaline-pompende actie - ongeacht je leeftijd of vaardigheidsniveau.

  • Van 6 tot 16 personen
  • Reserveren verplicht

Plan je bezoek aan De Kleine Biesbosch
Waar avonturen beginnen!