BB Gun & Pijl en boog schieten

Boogschieten, een eeuwenoude kunst die zowel beginners als ervaren schutters aanspreekt, staat centraal bij ons kinderfeestje. Op ons veilig afgebakende boogschietterrein krijgen de deelnemers de kans om hun concentratie, precisie en avontuurlijke geest te testen. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs zullen ze leren hoe ze hun pijl met precisie kunnen afschieten, waarbij veiligheid altijd voorop staat. 

Maar dat is niet alles! Voor degenen die graag een extra uitdaging aangaan, bieden we ook BB gun schieten aan. Stap in de wereld van tactische uitdagingen en scherpschuttersvaardigheden terwijl je onder begeleiding van onze instructeurs je schietvaardigheden test. Neem deel aan ons spannende toernooi en probeer de hoogste score te behalen in vijf rondes van intense competitie. En voor degenen die nog meer willen, is er altijd de uitdaging om de roos te raken op onze grote schietschijf. 

  • Vanaf 10 jaar
  • Reserveren verplicht

Bij De Kleine Biesbosch staat veiligheid voorop. We zorgen ervoor dat al onze activiteiten worden uitgevoerd onder toezicht en begeleiding van ervaren professionals. En als de weersomstandigheden onverwachts roet in het eten gooien, zorgen we voor een alternatieve datum zodat het feestje altijd door kan gaan. 

Klaar voor een avontuurlijke dag vol spanning en plezier? Neem vandaag nog contact met ons op om je kinderfeestje te plannen bij De Kleine Biesbosch!