Ontdek onvergetelijke schoolreisjes bij De Kleine Biesbosch

Welkom bij De Kleine Biesbosch: perfect voor leerzame en veilige schoolreisjes!

Maak van schoolreisjes een dag vol speelplezier bij De Belhamel! Ons speelparadijs biedt een veilige en kleurrijke omgeving waar kinderen kunnen ravotten, klimmen en ontdekken. Met speciale arrangementen voor scholen garanderen wij een onvergetelijke en educatieve ervaring. Onze goed uitgeruste speeltoestellen en vriendelijke begeleiders zorgen voor een dag vol avontuur en vermaak.

School arrangementen

Waarom De Kleine Biesbosch?

1. Natuur en Educatie Hand in Hand

Onze schoolreisjes combineren plezier en educatie op een meesterlijke wijze. Kinderen worden ondergedompeld in de prachtige natuur van De Kleine Biesbosch, waar ze kennis maken met diverse flora en fauna. Onze ervaren gidsen delen boeiende verhalen en feiten, waardoor elke schoolreis een waardevolle leerervaring wordt. 

2. Avontuurlijke Activiteiten

Bij De Kleine Biesbosch draait het niet alleen om leren, maar ook om plezier maken! Onze avontuurlijke activiteiten, zoals spelen in de binnen én buitenspeeltuin, varen op de vaarvijver en spannende natuurwandelingen, zorgen voor een onvergetelijke dag vol teamwork en opwinding. Perfect om de band tussen klasgenoten te versterken! 

3. Maatwerk voor Iedere Klas

Of het nu gaat om een kleuterklas of groep acht, wij bieden programma's op maat voor elke leeftijdsgroep. Waar de kleintjes vaak al genoeg hebben aan de speeltuinen, is het voor de hogere groepen vaak uitdagender om een Paintball/Fikkie Steken combinatie op te zetten om het groepsgevoel te prikkelen. Onze flexibele aanpak stelt scholen in staat om het perfecte schoolreisje samen te stellen dat aansluit bij hun educatieve doelen en de interesses van de leerlingen. 

Wat bieden wij?

 • Interactieve natuureducatie
  Leerzame ontdekkingstochten onder begeleiding van ervaren natuurgidsen.

 • Avontuurlijke teamactiviteiten
  Teambuilding en plezier met spannende activiteiten die de samenwerking bevorderen. Spelen, klimmen, bowlen, lasergamen of Fikkie Steken: Alles kan!

 • Budgetvriendelijke opties
  Onze arrangementen zijn speciaal gericht op de budgetten van scholen. Wilt u bij ons eten of wilt u zelf eten meenemen? Alles is mogelijk!

 • Veiligheid voorop
  Onze arrangementen zijn speciaal gericht op de budgetten van scholen. Wilt u bij ons eten of wilt u zelf eten meenemen? Alles is mogelijk!

  Boek nu en maak schoolreisjes onvergetelijk!

  Geef jouw leerlingen een onvergetelijke ervaring met een schoolreisje naar De Kleine Biesbosch. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor een maatwerk programma dat past bij de behoeften van jouw klas. Laat de ontdekkingsreis beginnen!