Welkom bij De Kleine Biesbosch
Dé perfecte locatie voor jouw feest!

Ben je op zoek naar de ideale plek om een onvergetelijk familiefeest te organiseren? Zoek niet verder! Bij De Kleine Biesbosch bieden we de perfecte omgeving voor jouw speciale dag, compleet met een scala aan activiteiten en heerlijke buffetten om ervoor te zorgen dat elke generatie van je familie geniet. 

Familiefeest organiseren

Bij De Kleine Biesbosch nemen we de stress uit het organiseren van een feest. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het plannen van elk detail, van de activiteiten tot de catering, zodat je kunt ontspannen en genieten van de feestelijkheden. Of je nu gebruik wilt maken van standaard arrangementen of je een feest op maat wilt maken, wij staan voor je klaar! 

Familiefeest ideeën in De Kleine Biesbosch

Laat je inspireren door onze locatie tijdens een rondleiding! Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke buitenactiviteiten, teambuilding of gewoon ontspannen genieten van elkaars gezelschap, we hebben voor ieder wat wils. De Kleine Biesbosch biedt een adembenemende omgeving voor een dag vol plezier en verbindende momenten. Bijvoorbeeld: 

Familiedag activiteiten en buffetten

Of het nu gaat om een spannende klimtocht in ons Indoor Klimpark, een bowling-toernooi of ouderwetse Hollandse gezelschapspellen, onze activiteiten zijn ontworpen om families samen te brengen. Na een dag vol plezier, verwennen we je smaakpapillen met heerlijke buffetten, van lokale lekkernijen tot internationale gerechten. Er is voor elk wat wils, en we zorgen ervoor dat niemand met een lege maag vertrekt. 

Bij De Kleine Biesbosch streven we ernaar om jouw familiefeest onvergetelijk te maken. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen de perfecte dag voor jouw familie kunnen creëren! 

Reserveren

Bij De Kleine Biesbosch streven we ernaar om jouw feest onvergetelijk te maken. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen de perfecte dag voor jou kunnen creëren!