Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Welkom bij de veelgestelde vragen (FAQ) pagina van De Kleine Biesbosch!

Hier vind je antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over ons bedrijf en de activiteiten die we aanbieden.

Als je vraag hier niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! 

Feesten

1Ik overweeg De Kleine Biesbosch als locatie voor mijn feest, hoe moet ik dit aanpakken?
Weet u al een datum voor uw feest? Wij zetten deze datum vrijblijvend voor u in optie. Neem een kijkje op onze website en maak een afspraak voor een rondleiding. Deze doen wij het liefst op woensdag of vrijdagochtend. Tijdens de rondleiding duiken we dieper in op jouw wensen en maken we een passende offerte!
2Ik heb speciale wensen voor mijn feest, kan dat ook bij jullie?
Speciale decoraties, gebakswensen of audiovisuele apparatuur: Je kunt het je zo gek niet bedenken en wij hebben het al gehoord. In overleg is alles mogelijk, wij denken graag met je mee!
3Hoeveel kost een feestje geven bij De Kleine Biesbosch?
Neem eens een kijkje in onze standaardpakketen, dan heb je een beetje een beeld van de prijzen. Elk feest is uniek, dus we maken altijd eerst een vrijblijvende offerte voor u op.

Uitjes

1Ik wil graag komen met een grote groep, is dit mogelijk?
Tot 16 personen kunt u regulier reserveren via de website. Wilt u met meer mensen komen of heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier!

Lasergamen

1Voor wie is lasergamen leuk?
Lasergamen is een activiteit leuk voor kinderen vanaf 6 jaar, tieners en (jong)volwassenen. Een ideale activiteit voor het hele gezin dus! Het klimpark is ook een zeer geschikte activiteit om toe te voegen aan een schoolreis of familiefeest, om er een onvergetelijke dag van te maken!
2Is lasergamen binnen of buiten?
In de zomerperiode vanaf 1 april tot na de herfstvakantie vindt lasergamen plaats in de Outdoor Arena. De rest van het jaar, of te wel in de koude wintermaanden spelen we in de Indoor Arena.
3Wat voor kleding moet ik aan?
Zorg dat je zowel in de zomer als in de winter een lange broek en dichte schoenen aan hebt. Kleed je in de winter warm aan, want het kan erg koud worden in de hal. Ga je Outdoor Lasergamen? Trek dan lange mouwen aan in verband met de beplanting rondom de arena.

Klimpark

1Voor wie is het klimpark leuk?
Het klimpark is een gave activiteit, geschikt voor kinderen (vanaf 8 jaar en 1.35m lengte), tieners én (jong)volwassenen. Een ideale activiteit voor het hele gezin dus! Het klimpark is ook een zeer geschikte activiteit om toe te voegen aan een schoolreis of familiefeest, om er een onvergetelijke dag van te maken!
2Ik heb het Indoor Klimpark geboekt, wat moet ik aan?
Zorg dat je een lange broek en dichte schoenen aan hebt. De hal is niet verwarmd, dus voor de toeschouwers is het fijn om wat dikkere kleding mee te nemen.

Bowling

1Hoeveel personen kunnen er tegelijk bowlen?
Per baan kun je met 6 personen bowlen. Het maximale wat afgehuurd kan worden is 4 banen per uur, dus jij en je 23 vrienden kunnen allemaal bij ons terecht! Kom je met een grotere groep? Geen probleem! In dat geval kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.
2Welke maten bowlingschoenen hebben jullie?
Wij hebben bowlingsschoenen in de maten 28 tot 46 beschikbaar.

Paintball

1Ik kom paintballen, wat voor kleding moet ik aan?
Trek een lange broek aan en dichte schoenen. De verf in de verfballetjes is uitwasbaar, maar trek voor de zekerheid kleren aan die vies mogen worden!

Griendspelen

1Voor wie is De Griendspelen leuk?
De Griendspelen is leuk voor grotere groepen, met minimaal 10 personen. Het leuke aan deze activiteit is dat het echt van jong tot oud gespeeld kan worden, bijvoorbeeld ontzettend leuk voor een familiefeest!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Heb je een vraag over één van onze diensten of over een reservering? Wij helpen je graag verder. Laat hiernaast een bericht achter, dan komen wij er zo spoedig mogelijk op terug. Bellen kan natuurlijk ook altijd.